Ακολουθήστε μας

Λαθρομετανάστευση

Φαήλος: Υπεύθυνοι για τους πνιγμούς των παιδιών στο Φαρμακονήσι, είναι εκείνοι που άνοιξαν αφρόνως τα σύνορα

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο ΣΥΡΙΖΑ των μεταναστών
Τσίπρας και Τασία έστειλαν και «πρόσκληση», διευκολύνοντας τις παράνομες εισόδους και τώρα θαλασσοπνίγονται τα παιδιά

Φαήλος Κρανιδιώτης
Ποσοστό 1.765%. Τόση είναι για το 2015, έως και τον Αύγουστο, η αύξηση των παρανόμως εισερχομένων στη χώρα σε σχέση με το 2014. Με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, με τον πόλεμο στη Συρία και στο Ιράκ να μαίνονται, όλο το 2014 μπήκαν στην Ελλάδα παράνομα συνολικά 12.279. Το 2015 μόνο έως τον Αύγουστο μπήκαν 229.007! Τα στοιχεία είναι από την Ελληνική Αστυνομία.

Και προσέξτε: Από πότε ξεκινάει η αύξηση των ροών και, στη συνέχεια, κλιμακώνεται ραγδαία, σε ασύλληπτα για το μέγεθος της χώρας μας νούμερα; Από τον Ιανουάριο, απ’ όταν εξελέγη και κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Σάντσο Πάντσα του, έχοντας εξαγγείλει πολιτική ανοιχτών συνόρων, κλείσιμο των κέντρων κράτησης και άνοιγμα της διεθνιστικής αγκαλιάς της Τασίας. Δείτε την κλιμάκωση: Τον Ιανουάριο του 2014 μπήκαν 1.045, το 2015 μπήκαν 1.791 (αύξηση 71%). Τον Φεβρουάριο του 2014 μπήκαν 1.154, το 2015 μπήκαν 3.007 (αύξηση 161%). Τον Μάρτιο του 2014 μπήκαν 1.416, το 2015 μπήκαν 8.162 (αύξηση 476%). Τον Απρίλιο του 2014 μπήκαν 1.483, το 2015 μπήκαν 14.009 (αύξηση 845%). Τον Μάιο του 2014 μπήκαν 1.369, το 2015 μπήκαν 18.164 (αύξηση 1.226%). Τον Ιούνιο του 2014 μπήκαν 1.337, το 2015 μπήκαν 30.938 (αύξηση 2.219 %). Τον Ιούλιο του 2014 μπήκαν 2.103, το 2015 μπήκαν 45.538 (2.165%). Τον Αύγουστο του 2014 μπήκαν 2.372, το 2015 107.398 (αύξηση 4.428%)!

Από αυτούς που μπήκαν το 2015 το 66% είναι Σύροι και το υπόλοιπο 34% Πακιστανοί, Αφγανοί, Μπανγκλαντεσιανοί, Σομαλοί κ.λπ.
Στην Ιταλία, για την ίδια περίοδο η αύξηση των παράνομων εισόδων είναι μόλις 40%.

Πρώτο αισχρό ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ και του απερχόμενου ψευτοδεξιού κολαούζου του, πως οι ροές αυξήθηκαν διότι δήθεν εντάθηκε ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Το ίδιο μακελειό γινόταν και πέρυσι.
Δεύτερο ψέμα, πως δήθεν είναι όλοι πρόσφυγες. Δεν είναι. Το 1/3 είναι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες, ήτοι λαθρομετανάστες. Εχει πόλεμο το Πακιστάν και το Μπανγκλαντές και δεν το μάθαμε;
Τρίτο ψέμα και ελεεινή συκοφαντία σε βάρος της Ν.Δ. και του Λιμενικού Σώματος, πως τάχα με εντολή βούλιαζαν τις βάρκες και έπνιγαν παιδάκια. Το Λιμενικό έσωσε και σώζει χιλιάδες.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. παρείχε προστασία στους πρόσφυγες (Σύρους και Παλαιστινίους), οι δε λαθρομετανάστες (Πακιστανοί κ.λπ.) είτε συλλαμβάνονταν κατά την είσοδο είτε λίγο αργότερα, στον πρώτο αστυνομικό έλεγχο του διαρκούς «Ξένιου Δία», που εφάρμοσαν τόσο ο Ν. Δένδιας όσο και ο Β. Κικίλιας, με υποδειγματική αποτελεσματικότητα, και οδηγούνταν σε κέντρα προαναχώρησης, όπου κρατούνταν έως 18 μήνες, όσο επιτρέπεται νόμιμα. Ετσι, οι «μέσα» ειδοποιούσαν τους «έξω» ότι θα συλληφθούν και θα μείνουν 18 μήνες υπό κράτηση. Αυτό λειτουργούσε αποτρεπτικά, δουλέμποροι και «πελάτες» επί Ν.Δ. απέφευγαν την Ελλάδα. Αυτή ήταν η αποτελεσματική πολιτική της Ν.Δ. και το 2014 οι αναχωρήσαντες ήταν περισσότεροι από τους εισελθόντες, δηλαδή τους μειώναμε σταθερά. Οι κάτοικοι, για παράδειγμα, των νησιών, της Αθήνας, της Πάτρας το ξέρουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κι η ψευτοδεξιά ορντινάτσα του εξέπεμψαν μήνυμα πρόσκλησης, διευκόλυναν τις παράνομες εισόδους. Δεν ξεχώριζαν πρόσφυγες από λαθρομετανάστες, δεν κρατούσαν κανέναν σε κέντρο προαναχώρησης. Οποιος έμπαινε καταγραφόταν, αν καταγραφόταν, και έφευγε ελεύθερος, για να μεταφερθεί στον Πειραιά κι από κει όπου αλλού, και πλέον όλοι όσοι περίμεναν απέναντι, στο κράτος τρομοκράτη και δουλέμπορο, ήξεραν ότι το κράτος του Αλέξη και της Τασίας έχει στρώσει χαλί να περάσουν.

Δεν είναι «ανθρωπιστές». Είναι απλώς ανίκανοι κι επικίνδυνοι.
Αυτή είναι η αλήθεια. Κάντε, λοιπόν, τις συγκρίσεις και την άλλη Κυριακή το καθήκον σας.

Φαήλος Μ.Κρανιδιώτης
δημοκρατία

Λαθρομετανάστευση

Creta Post: Νέο καραβάνι με… μετανάστες στην Γαύδο

Δημοσιεύτηκε

στις

από τον

Άμεσα έγιναν αντιληπτοί και ενημερώθηκαν οι αρχές που ξεκίνησαν τον εντοπισμό και την συγκέντρωσή τους. Οι μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι του Καραβέ 

Νέο καραβάνι με… μετανάστες εντοπίστηκε στην Γαύδο με τις αρχές να σημαίνουν «συναγερμό». Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δεκάδες μετανάστες έφτασαν με πλοιάριο στο νησί και κατέβηκαν στην παραλία «Ποταμός» και διασκορπίστηκαν.

Άμεσα έγιναν αντιληπτοί και ενημερώθηκαν οι αρχές που ξεκίνησαν τον εντοπισμό και την συγκέντρωσή τους.

Οι μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι του Καραβέ ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα μεταφερθούν με πλοίο της γραμμής στα Σφακιά ενώ στη συνέχεια με λεωφορεία θα μεταβούν στα Χανιά για την προσωρινή τους φιλοξενία.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη των διακινητών τους.

Συνέχεια ανάγνωσης

Video

Δημήτρης Καιρίδης: Κερκόπορτα που φέρνει την καταστροφή!

Δημοσιεύτηκε

στις

από τον

Δημήτρης Καιρίδης: Γνωστή η κωλοτούμπα της Μελόνι στο μεταναστευτικό. Και η Λεπέν δεν έχει σχέση με τον πατέρα Λεπέν που την είχε αποκηρύξει ως προδότη του εθνικιστικού κινήματος. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Καμιά φορά τα πρωτοσέλιδα διαμορφώνουν κρίσεις. Το σημαντικό είναι να έχουμε μια ισχυρή κεντροδεξιά που δεν θα λαϊκίζει και θα οριοθετεί τους χώρους, θέτοντας τα θέματα και επιχειρήματα ισχυρά που έχουμε. Διαφορετικά θα μας πάρει όλους ο διαόλος, με το μεταναστευτικό ως κερκόπορτα. Η ΝΔ δεν πρέπει να υιοθετεί απόψεις ακροδεξιών για το μεταναστευτικό. Θα είναι αυτοκαταστροφικό. Οι κυβερνήσεις στον πανικό τους υιοθετούν ακραία ρητορική για να ικανοποιήσουν την κοινή γνώμη. Αυτό έρχεται μπούμερανγκ γιατί ανεβάζουν τις προσδοκίες και όταν αποτυγχάνουν έρχεται η καταστροφή. Το θέμα είναι να βρούμε λύσεις πρακτικές.

Συνέχεια ανάγνωσης

Video

Κάνουν πολιτική με το μεταναστευτικό ακόμα και στο μάθημα των Θρησκευτικών!

Δημοσιεύτηκε

στις

από τον

Αναστάσιος Λαυρέντζος: Ένοχες αλλαγές στα σχολικά βιβλία. Προσπαθούν να καταστήσουν οικείο στα παιδιά το θέμα των μεταναστών, το οποίο δεν πρέπει να γίνεται πολιτική στην Παιδεία. Προσπαθεί να διαβάλλει την αντίληψη για το τι σημαίνει Ελλάδα. Προετοιμάζει τον ελληνικό λαό για την αντικατάστασή του. Η κυβέρνηση συστηματικά ψεύδεται. Λέει ότι έχει λύση το μεταναστευτικό ενώ οι ροές αυξάνονται. Τώρα βλέπουμε, ότι κλείνουν τα σύνορα στη Γερμανία, η οποία θέλει οι άλλοι να παραιτηθούν της κυριαρχίας τους και η Ελλάδα να επωμιστεί τις ροές. Είναι μακροσκοπικές διαδικασίες που μας πηγαίνουν σε κάτι άλλο. Να συζητήσουμε τι είδους χώρα θα είναι η Ελλάδα το 2050. Η κυβέρνηση και η προηγούμενη έχει στα χέρια της ένα εργαλείο, τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας το 2016 που ανέφερε, ότι όταν υπήρχαν έκρηξη αιτήσεων ασύλου η Ελλάδα θα είχε δικαιώμα να τους στείλει πίσω στις χώρες τους. Η Ελλάδα έχει καταστεί Ιφιγένεια της Ευρώπης για το μεταναστευτικό.

Το ρεπορτάζ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το εξώφυλλο των Θρησκευτικών της Γ΄ Γυμνασίου, που απεικονίζει μια εκκλησία και ένα καμπαναριό, από τα οποία λείπει ο σταυρός και παραπέμπουν σε μιναρέ, όπως σχολιάζει στον star fm και την εκπομπή Ήρθε η ώρα, ο διδάσκων στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών Αναστάσιος Λαυρέντζος. Είναι απόρροια επισημαίνει, της συστηματικής προσπάθειας αφαίρεσης κάθε στοιχείου της ταυτότητάς μας και της πλήρους ενσωμάτωσης με τους ξένους πληθυσμούς που είναι στην χώρα μας, με τους οποίους, έχουμε χαοτικές διαφορές.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ινφογνώμων

Infognomon Logo

Περιηγηθείτε στα κορυφαία βιβλία του βιβλιοπωλείου μας

Προβολή όλων

Δημοφιλή