Ακολουθήστε μας

Αθλητικά

Γίγαντας ο Θεόδωρος Τσελίδης! Δηλώσεις που πρέπει να διαβάσετε – “Υπερήφανος ως Έλληνας! Συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά”

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Θόδωρος Τσελίδης επέστρεψε στην Αθήνα χθες (2/8) με το χάλκινο μετάλλιο, πρώτο χρονικά για την Ελλάδα- από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κρεμασμένο στο στήθος. Σήμερα (3/8), ο τζουντόκα, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο “Instagram” θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον έχουν βοηθήσει για να φθάσει σε αυτή την μεγάλη επιτυχία. «Υπερήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά,» έγραψε ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στο τζούντο.

Αναλυτικά, ο Θόδωρος Τσελίδης έγραψε στο “Instagram”: 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν και με παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να λάβω τόσα πολλά μηνύματα. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα. Χαίρομαι πολύ που διάβασα τόσο όμορφα λόγια από εσάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής. Είμαι πολύ υπερήφανος που κατάφερα να κερδίσω το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες για αυτή την όμορφη χώρα.

Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά. Είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί σύντομα. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους φίλους μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου πρόσφεραν. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υπόλοιπη ελληνική αποστολή. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι».

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ

Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Σενάρια πώλησης του Άρη μετά από συνάντηση του Καρυπίδη με Τούρκο επιχειρηματία

Δημοσιεύτηκε

στις

από τον

Αντιλαμβάνεστε τι θα σημάνει μια τέτοια εξέλιξη καθώς μέχρι τώρα οι απόπειρες των Τούρκων για διείσδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αποτύχει.

 

Σενάρια για πώληση της ΠΑΕ Άρης πυροδότησε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Χαγιάτ της Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης και ένας Τούρκος επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την αγορά της ΠΑΕ Άρης.

Αντιλαμβάνεστε τι θα σημάνει μια τέτοια εξέλιξη καθώς μέχρι τώρα οι απόπειρες των Τούρκων για διείσδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αποτύχει.

Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Θύρα 7 για τη μεταγραφή του διεθνή Τούρκου μέσου Γιουσούφ Γιαζιτζί: «Τον ενημερώνουμε πως όποιος είναι μέλος του Ολυμπιακού απαγορεύεται να υμνεί σφαγείς των Ελλήνων»

Δημοσιεύτηκε

στις

από τον

Με ανάρτησή της η Θύρα 7 τοποθετήθηκε για την επικείμενη μεταγραφή του Γιουσούφ Γιαζιτζί στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως οποιοσδήποτε αποτελεί μέλος της ομάδας «απαγορεύεται να υμνεί σφαγείς των Ελλήνων»

Συνέχεια ανάγνωσης

Αθλητικά

Πρόκληση στο Γαλατά-ΠΑΟΚ! Οι Τούρκοι κρέμασαν σημαίες του ψευδοκράτους!

Δημοσιεύτηκε

στις

από τον

Η σημαία πίσω από την εστία του Κοτάρσκι θα έπρεπε να κατέβει από το πρώτο λεπτό…

Μπορεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τουρκία με τη Γαλατάσαράι να κύλησε χωρίς πολλά ευτράπελα εκτός γηπέδου, ωστόσο μέσα υπήρξαν οι… κλασικές προκλήσεις από τους γείτονες.

Εκτός από τους δύο Έλληνες που υποχρέωσε η αστυνομία να φύγουν από τις θέσεις VIP, παρότι είχαν κανονικά εισιτήρια, αλλά και το πανό για την άλωση της Κωνσταντινούπολης, υπήρξε άλλη μία πρόκληση επί 90 λεπτών!

 

Συγκεκριμένα, πίσω από την εστία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, υπήρχε και παρέμεινε κρεμασμένη μέχρι το τέλος του ματς, η σημαία το «ψευδοκράτους» και για αυτό θα έπρεπε ήδη να επέμβει η UEFA ή έστω να τους τιμωρήσει εκ των υστέρων.

 

Δείτε:

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr 

 

 

Συνέχεια ανάγνωσης

Ινφογνώμων

Infognomon Logo

Περιηγηθείτε στα κορυφαία βιβλία του βιβλιοπωλείου μας

Προβολή όλων

Δημοφιλή