Ακολουθήστε μας

infoXAK

iNFOXAK: Το… χακάρισμα του αιώνα!

Δημοσιεύτηκε

στις

iNFOXAK: Οι εκρήξεις των τηλεειδοποιητών στον Λίβανο που εξολόθρευσε σχεδόν ολόκληρη την ηγεσία της Χεζμπολάχ αποτελεί μεγάλη επιτυχία των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ. Αποκάλυψη για το πώς η Mossad παρενέβη στην αλυσίδα εφοδιασμού και η τρομοκρατική σιιτική οργάνωση πλήρωσε στην ουσία τον εκτελεστή της.

Συνέχεια ανάγνωσης

infoXAK

iNFO XAK: Εφιαλτικό σενάριο

Δημοσιεύτηκε

στις

από τον

iNFO XAK: Το ισραηλινό προληπτικό χτύπημα κατά της Χεζμπολάχ στις 25 Αυγούστου 2024 ίσως απέτρεψε μια μεγαλύτερη καταστροφή. Ποιό είναι το εφιαλτικό σενάριο που αναφέρει ανάλυση της Jerusalem Post.

Συνέχεια ανάγνωσης

infoXAK

iNFO XAK: Προβοκάτσια στην Τραπεζούντα! Οι Τούρκοι φοβούνται τους Έλληνες του Πόντου

Δημοσιεύτηκε

στις

από τον

infoXAK: Πρόκληση του ναυάρχου εν αποστρατεία Τζιχάτ Γιαϊτζί! Ένα ακόμα παραλήρημα, του εκ των εμπνευστών του δόγματος της Γαλάζιας Πατρίδας. Ανακοίνωσε ότι θα παλέψει για την ακύθρωση της 11ης Θείας Λειτουργίας που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα, στις 23 Αυγούστου.

Συνέχεια ανάγνωσης

infoXAK

Γιατί έπεσε ξύλο στο τουρκικό κοινοβούλιο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε

στις

από τον

iNFO XAK: Κράτος τρομοκρατίας η Τουρκία! Άγρια επεισόδια στο τουρκικό κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον φυλακισμένο βουλευτή του Τουρκικού Εργατικού Κόμματος (TİP), Τζαν Αταλάι.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ινφογνώμων

Infognomon Logo

Περιηγηθείτε στα κορυφαία βιβλία του βιβλιοπωλείου μας

Προβολή όλων

Δημοφιλή