Διεθνή
ΝΑΤΟ: Συμβιβασμός Τουρκίας με Φινλανδία και Σουηδία – Ανοιξε ο δρόμος για την ένταξη

REUTERS
Πανηγυρισμοί στην Τουρκία
Η Τουρκία του Ερντογάν συμφώνησε να άρει τα εμπόδια που είχε θέσει στην ενταξιακή πορεία της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ
Σε συμφωνία που ανοίγει τον δρόμο για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ κατέληξαν σήμερα οι ηγεσίες της Τουρκίας, της Σουηδίας και της Φινλανδίας από τη Μαδρίτη όπου διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής της Συμμαχίας, με όχημα την υπογραφή ενός μνημονίου στο πλαίσιο του οποίου οι τρεις χώρες δεσμεύονται να υποστηρίζουν η μία την άλλη απέναντι σε απειλές.

Ο πρόεδρος της Φινλανδίας Σάουλι Νιινίστο δήλωσε ότι η Τουρκία συμφώνησε τελικώς να υποστηρίξει την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.
Ο Νιινίστο είπε ότι αυτό επετεύχθη αφού προηγουμένως οι τρεις χώρες υπέγραψαν ένα κοινό μνημόνιο με το οποίο «επεκτείνουν την πλήρη υποστήριξή τους η μία για την ασφάλεια της άλλης ενάντια σε απειλές».
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε από την πλευρά του πως το μνημόνιο που υπεγράφη σήμερα στη Μαδρίτη ανάμεσα στις τρεις χώρες «καλύπτει» την ανησυχίες που είχε η Τουρκία αναφορικά τόσο με τις πωλήσεις-εξαγωγές όπλων όσο και με τον «αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία».
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές της τουρκικής προεδρίας, η Άγκυρα εξασφάλισε από την Στοκχόλμη και το Ελσίνκι δεσμεύσεις για:
-
- πλήρη συνεργασία με την Τουρκία στον αγώνα κατά του PKK και όσων σχετίζονται με αυτό
- επίδειξη αλληλεγγύης προς την Τουρκία στον αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία
- μη υποστήριξη των PYD/YPG (σ.σ. Κούρδων της Συρίας) και των γκιουλενιστών – FETO
- αποφυγή περιορισμών τύπου εμπάργκο στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας
- τροποποίηση της εθνικής νομοθεσίας και των πρακτικών υπέρ της καταπολέμησης της τρομοκρατίας
- δημιουργία ενός δομημένου μηχανισμού συνεργασίας για την ανταλλαγή πληροφοριών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος
- συγκεκριμένα βήματα προς την κατεύθυνση της έκδοσης τρομοκρατών εγκληματιών
- απαγόρευση των δραστηριοτήτων συγκέντρωσης χρημάτων και στρατολόγησης υπέρ του PKK και των παρακλαδιών του
- αποτροπή κάθε τρομοκρατικής προπαγάνδας κατά της Τουρκίας
- Υποστήριξη της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συμμετοχής της Τουρκίας στις υπάρχουσες και μελλοντικές πρωτοβουλίες της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ, μεταξύ αυτών και στη Μόνιμη Διαρθρωμένη Συνεργασία (PESCO).
- δημιουργία ενός μόνιμου κοινού μηχανισμού με τη συμμετοχή φορέων από τους τομείς της Δικαιοσύνης, των Πληροφοριών και της Ασφάλειας για την επίβλεψη της υλοποίησης όλων αυτών των βημάτων.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σημειώνεται πως είχε νωρίτερα σήμερα συνάντηση στην πρωτεύουσα της Ισπανίας με τον πρόεδρο της Φινλανδίας Σάουλι Νιινίστο, την πρωθυπουργό της Σουηδίας Μαγκνταλένα Άντερσον και τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, σε μια προσπάθεια να αρθούν τα εμπόδια που έχει θέσει – επικαλούμενη ανησυχίες αναφορικά με την τουρκική ασφάλεια – η Άγκυρα στην προοπτική ένταξης της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ.
Καθημερινή με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
Οι Ισραηλινοί δεν δέχονται τουρκικά μαχητικά στη Συρία! Ισραηλινό Think Tank: Αερομαχία μεταξύ Ισραήλ-Τουρκίας μετά την πτώση Άσαντ
Στο Ισραήλ γίνεται πλέον γνωστό ότι από τις αρχές του 2025 σημειώνονται στρατιωτικά επεισόδια μεταξύ της ισραηλινής και της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.

Για πρώτη φορά από την κατάρρευση του καθεστώτος Άσαντ, την προέλαση των ισραηλινών δυνάμεων στα εδάφη της νότιας Συρίας και την εντατικοποίηση της ενεργού παρουσίας του τουρκικού στρατού στις βόρειες περιοχές της χώρας, στο Ισραήλ γίνεται πλέον γνωστό ότι από τις αρχές του 2025 σημειώνονται στρατιωτικά επεισόδια μεταξύ της ισραηλινής και της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο αναλυτής του Alpha Κύπρου στην Ιερουσαλήμ, Γαβριήλ Χαρίτος, μιλώντας στην σημερινή εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση» με την Κάτια Σάββα, η ισραηλινή δεξαμενή σκέψη ALMA, ερευνητές της οποίας προέρχονται από τον χώρο των στρατιωτικών υπηρεσιών ασφαλείας, εξέδωσε χθες (25/3) σχετική έκθεση, στην οποίαν επιβεβαιώνονται σχετικές πληροφορίες που έκαναν το τελευταίο διάστημα τον γύρο ισραηλινών ιστοσελίδων. Ειδικότερα, κατά το τελευταίο τρίμηνο είχαν σημειωθεί αερομαχίες και αναχαιτίσεις τουρκικών πολεμικών αεροπλάνων από ισραηλινά μαχητικά, κάθε φορά που η Τουρκία επεδίωκε να επεκτείνει την παρουσία της προς το κεντρικό και νότιο τμήμα του συριακού εθνικού εναέριου χώρου.
Όπως αναφέρει ο κ. Χαρίτος, ο χρόνος της δημοσίευσης της έκθεσης από τον συγκεκριμένο ισραηλινό ερευνητικό φορέα, δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίος. Χθες ισραηλινά δημοσιεύματα, σχολιάζοντας τους σφοδρούς βομβαρδισμούς κατά δύο αεροπορικών βάσεων του συριακού στρατού, τόνισαν ότι η απόφαση των ισραηλινών επιτελείων ελήφθη επειδή ακριβώς η Τουρκία επεδίωκε να εξασφαλίσει τον έλεγχό τους, προκειμένου να υπαχθούν στην τουρκική πολεμική αεροπορία. Πρόκειται για την συριακή αεροπορική βάση της Παλμύρας, ως επίσης και μία δεύτερη βάση που βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης με κωδική ονομασία «Τ-4». Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ισραηλινός στρατός, οι εγκαταστάσεις της «Τ-4» ισοπεδώθηκαν πλήρως, συμπεριλαμβανομένου του πύργου ελέγχου, των διαδρόμων προσγείωσης και των εγκαταστάσεων αποθήκευσης οπλισμού.
«Ίσες αποστάσεις» μεταξύ Ερντογάν και Ιμάμογλου
Σε γενικές γραμμές, το ενδιαφέρον της ισραηλινής ειδησεογραφίας περιστρέφεται ολοένα και περισσότερο στην προσπάθεια της Τουρκίας να αποκτήσει μεγαλύτερο εύρος στρατιωτικής επιρροής στη Συρία – ένα ενδεχόμενο που οι Ισραηλινοί δεν επιθυμούν. Αντιθέτως, σχετικά με τον τρόπο κάλυψης και σχολιασμού των πρόσφατων δραματικών εξελίξεων στην Τουρκία – ιδιαίτερα μάλιστα μετά την φυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου και τις μαζικές διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας – ο Γαβριήλ Χαρίτος επεσήμανε ότι όσα διαδραματίζονται στην τουρκική πολιτική πραγματικότητα αποτιμώνται από τους ισραηλινούς αναλυτές ως «ένα ακόμα επεισόδιο στην πορεία που επέλεξε η Τουρκία να απομακρυνθεί από ένα καθεστώς δημοκρατίας και πλουραλισμού σε ένα γενικότερο κλίμα που προάγει την απολυταρχία». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, τα ισραηλινά μέσα αποφεύγουν να εκφέρουν άποψη σχετικά με την υπόθεση Ιμάμογλου, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ουδέποτε εκφράστηκε η άποψη ότι μία ενδεχόμενη πολιτική επικράτηση του Ιμάμογλου θα βελτίωνε τις διμερείς σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ.
Διαδηλώσεις στην Γάζα κατά της Χαμάς;
Με αφορμή πλήθος βίντεο που αναρτώνται από χθες σε αραβικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με έμφαση στην πλατφόρμα Χ, στα οποία απεικονίζονται φερόμενες δημόσιες διαδηλώσεις σε δρόμους του βόρειου τμήματος της Γάζας, με κατοίκους να διαδηλώνουν κατά της οργάνωσης Χαμάς και υπέρ του τερματισμού του πολέμου, ο Γαβριήλ Χαρίτος σχολίασε ότι ο χρόνος θα δείξει κατά πόσον αυτές οι αντιδράσεις δεν εντάσσονται σε μία επικοινωνιακή προσπάθεια που εκπορεύεται από την ισραηλινή πλευρά. Έχει μάλιστα παρατηρηθεί ότι ορισμένοι αραβόφωνοι λογαριασμοί στην πλατφόρμα Χ καλούν τους κατοίκους 9 περιοχών της Λωρίδας της Γάζας, τόσο στο βόρειο όσο και στο βόρειο τμήμα της , να διαδηλώσουν κατά της Χαμάς και υπέρ του τερματισμού του πολέμου σήμερα στις 4 το απόγευμα τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας/Κύπρου), οπότε και αναμένεται να διαπιστωθεί εάν πράγματι αυτές οι πρωτοβουλίες απηχούν το κλίμα που επικρατεί σε μερίδα της τοπικής κοινής γνώμης.
Παρακολουθήστε τις πληροφορίες και την ανάλυση που μετέδωσε από την Ιερουσαλήμ ο Γαβριήλ Χαρίτου, μιλώντας στη σημερινή εκπομπή ALPHA Ενημέρωση με την Κάτια Σάββα:
Διεθνή
Wall Street Journal: Η ανορθόδοξη τακτική της ομάδας του Τραμπ
H υπόθεση με τη διαρροή σχεδίων για τις επιθέσεις στους Χούθι αναδεικνύει τον αποσπασματικό χαρακτήρα των αποφάσεων ασφαλείας της κυβέρνησης Τραμπ – ένα μοντέλο που μερικές φορές αφήνει τους συμμάχους σε σύγχυση και τους ίδιους τους βοηθούς του προέδρου σε αντιπαράθεση.

Το φιάσκο της διαρροής μηνυμάτων των Γουόλτς, Χέγκσεθ, Βανς, και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων της αμερικανικής κυβέρνησης για το σχέδιο επίθεσης στους Χούθι δεν εγείρει μόνο ερωτήματα για την απειρία τους ή για το πόσο ασφαλείς είναι οι επικοινωνίες τους.
Όπως σχολιάζει η Wall Street Journal, η υπόθεση αναδεικνύει τον αποσπασματικό χαρακτήρα των αποφάσεων ασφαλείας της κυβέρνησης Τραμπ – ένα μοντέλο που μερικές φορές αφήνει τους συμμάχους σε σύγχυση και τους ίδιους τους βοηθούς του προέδρου σε αντιπαράθεση.
Άλλοι πρόεδροι βασίζονταν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το Πεντάγωνο και το προσωπικό του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για να διαμορφώνουν και να φιλτράρουν τις επιλογές τους με οργανωμένο τρόπο, όπως εξηγεί η αμερικανική εφημερίδα. Η ομάδα του Τραμπ έχει λειτουργήσει με πολύ λιγότερο ορθόδοξο τρόπο, κάτι που πηγάζει από τη βιασύνη του προέδρου να κλείσει ζητήματα αλλά και τη δυσπιστία του προς τη γραφειοκρατία. Πολλοί από τους κορυφαίους συμβούλους του, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είχαν προηγουμένως ανώτερες θέσεις, μοιράζονται αυτήν την οπτική.
Αυτό έχει αποτελέσει εμπόδιο κάποιες φορές για τον Τραμπ, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του φέτος υποσχόμενος ένα γρήγορο τέλος στον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, ειρήνη στη Γάζα, άμεση διακοπή του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, απόκτηση ξένων εδαφών και μια οικονομική άνθηση μέσω δασμών.
Ομαδική συνομιλία για απόρρητη επιχείρηση σε μη κυβερνητική εφαρμογή
Όταν ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Μάικ Γουόλτς δημιούργησε την ομάδα “Houthi PC small group” στο Signal φαινόταν πως προοριζόταν για τυπικές ενημερώσεις προς αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ που συμμετείχαν στις διαβουλεύσεις για την επίθεση στους Χούθι. Γρήγορα εξελίχθηκε σε κάτι πιο σοβαρό: μια ομαδική συνομιλία σε μη κυβερνητική εφαρμογή, στην οποία επί δύο ημέρες, ο Γουόλτς και άλλα μέλη της εθνικής ομάδας ασφαλείας συζητούσαν μέσω μηνυμάτων για το αν έπρεπε να εξαπολύσουν την επίθεση. Οι συνομιλίες έγιναν δημόσιες όταν ο αρχισυντάκτης του Atlantic, Τζέφρι Γκόλντμπεργκ, προστέθηκε κατά λάθος στην ομάδα.
Ο Πρόεδρος Τραμπ υπερασπίστηκε τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας Μάικ Γουόλτς για τον ρόλο του στη συνομιλία στο Signal που κατά λάθος περιλάμβανε έναν δημοσιογράφο, ενώ συζητούσαν επιθέσεις κατά των ανταρτών Χούθι στην Υεμένη. Ο Τραμπ επέμεινε πως οι συνομιλίες στο Signal δεν εκτροχίασαν τις αμερικανικές επιθέσεις εναντίον των Χούθι. «Η επίθεση ήταν απολύτως επιτυχημένη», δήλωσε την Τρίτη στους δημοσιογράφους, υπερασπιζόμενος τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας και την ομάδα του για την επίβλεψη της στρατιωτικής επιχείρησης.
Σαρωτικές ενέργειες και «Ριβιέρες»
Ωστόσο, όπως σημειώνει η WSJ, η «αμερικανική κυβέρνηση έχει σημειώσει ελάχιστες πρώιμες επιτυχίες, εν μέρει λόγω μιας διαδικασίας χάραξης πολιτικής που αγνοεί τις διεθνείς πολυπλοκότητες, προκρίνοντας απειλές και σαρωτικές ενέργειες, με τη βεβαιότητα του Τραμπ ότι οι ικανότητές του στις διαπραγματεύσεις θα φέρουν αποτελέσματα εκεί όπου πιο προσεκτικές κυβερνήσεις έχουν αποτύχει».
Η απόρριψη των συμβατικών προσεγγίσεων της εξωτερικής πολιτικής από τον Τραμπ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ιδέα του να απομακρύνει σχεδόν δύο εκατομμύρια Παλαιστίνιους από τη Γάζα για να αναπτύξει τον κατεστραμμένο θύλακα σε μια «Ριβιέρα της Μέσης Ανατολής». Ομοίως, έχει απειλήσει με την ανάληψη ελέγχου της Διώρυγας του Παναμά και έχει εκφράσει επιθυμία για την απόκτηση του Καναδά και της Γροιλανδίας.
Αντί να απορρίπτουν τις ιδέες του, όπως έκαναν ανώτεροι αξιωματούχοι στην πρώτη του θητεία, οι τωρινοί του σύμβουλοι είναι πολύ πιο έτοιμοι να δεχθούν και να στηρίξουν τα πάντα.
Πού πετυχαίνει το ανορθόδοξο ύφος
Το ανορθόδοξο ύφος του Τραμπ έχει αποδώσει και επιτυχίες. Έχει διασφαλίσει την απελευθέρωση ομήρων από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και το Αφγανιστάν, βασιζόμενος σε έναν διαπραγματευτή που δεν έχει εγκαταλείψει τη θέση του στον ιδιωτικό τομέα. Έχει πιέσει την Ουκρανία να δείξει μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, τουλάχιστον δημόσια, σε μια συμφωνία ειρήνης με τη Ρωσία, αν και αυτό αύξησε τη δυσπιστία μεταξύ Ουάσινγκτον και Κιέβου και προκάλεσε ανησυχία στην Ευρώπη για την αξιοπιστία των ΗΠΑ ως συμμάχου.
Απαιτήθηκε μια άνευ προηγουμένου δημόσια διαμάχη στο Οβάλ Γραφείο με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπου ο Τραμπ τον προειδοποίησε ότι βρίσκεται σε αδύναμη διαπραγματευτική θέση και τον έδιωξε από τον Λευκό Οίκο, για να επιτευχθεί ακόμη και αυτό το περιορισμένο αποτέλεσμα.
Αποφεύγοντας το λεγόμενο «βαθύ κράτος» και τους καριερίστες δημόσιους υπαλλήλους, η ομάδα του Τραμπ παραγκώνισε κυβερνητικές υπηρεσίες ακόμη και πριν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο. Η προεκλογική του εκστρατεία αρνήθηκε να ενημερώσει το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) ότι είχε χακαριστεί από την Κίνα και το Ιράν. Μετά τη νίκη του στις εκλογές, απέτρεψε το FBI από το να διενεργήσει ελέγχους ιστορικού σε εισερχόμενους ανώτερους αξιωματούχους.
Εσωτερικές συγκρούσεις
Μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Τραμπ διόρισε ειδικούς απεσταλμένους για την Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική, επιλέγοντας διπλωματικούς νεοφώτιστους σε ορισμένες περιπτώσεις, προκαλώντας συγκρούσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο, μεταξύ άλλων, σχετικά με το ποιος έχει την ευθύνη λήψης αποφάσεων.
Η έλλειψη συντονισμού έχει συχνά εκδηλωθεί με αντικρουόμενα πολιτικά μηνύματα – προκαλώντας σύγχυση στους συμμάχους και τους αντιπάλους σχετικά με τη στάση της Ουάσινγκτον.
Ο Τραμπ έχει επίσης δείξει μεταβλητότητα στη στάση του σχετικά με τους «ανταποδοτικούς δασμούς» της 2ας Απριλίου, αρχικά δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ θα επιβάλλουν ίδιους δασμούς με τους εμπορικούς τους εταίρους και αργότερα αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να μετριάσει τις απειλές του.
Διεθνή
Έκθεση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ! Η Ρωσία κατασκευάζει δορυφόρο για πυρηνικά όπλα
Στη ίδια έκθεση αναφέρεται ότι η Κίνα παραμένει η κορυφαία στρατιωτική και κυβερνο-απειλή κατά των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Δορυφόρο που προορίζεται να φέρει πυρηνικά όπλα κάτι που θα μπορούσε να είναι καταστροφικό για τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο αναπτύσσει η Ρωσία», σύμφωνα με έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 25 Μαρτίου 2025
Στη ίδια έκθεση αναφέρεται ότι η Κίνα παραμένει η κορυφαία στρατιωτική και κυβερνο-απειλή κατά των Ηνωμένων Πολιτειών.
Κίνα, η κορυφαία απειλή
Η Κίνα έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει τις ΗΠΑ με συμβατικά όπλα, να υπονομεύσει τις αμερικανικές υποδομές μέσω επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και να στοχεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία στο διάστημα και επιδιώκει να εκτοπίσει τις ΗΠΑ ως την κορυφαία δύναμη τεχνητής νοημοσύνης έως το 2030, σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγηση απειλών από τις μυστικές υπηρείες των ΗΠΑ.
Η Ρωσία , μαζί με το Ιράν, τη Βόρεια Κορέα και την Κίνα, επιδιώκουν να αμφισβητήσουν τις ΗΠΑ μέσω σκόπιμων εκστρατειών για να αποκτήσουν πλεονέκτημα, με τον πόλεμο της Μόσχας στην Ουκρανία να της έχει χαρίσει «πλούσια μαθήματα σχετικά με τη μάχη κατά των δυτικών όπλων και πληροφοριών σε έναν πόλεμο μεγάλης κλίμακας» ανέφερε ακόμη η έκθεση.
-
Άμυνα3 εβδομάδες πριν
Ισραηλινή δημοσιογράφος: “Με τη διάλυση του NATO η Τουρκία θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο! Θα χωριστεί στα δύο”
-
Αναλύσεις4 ημέρες πριν
Μάικλ Ρούμπιν στη Hellas Journal: Η σύλληψη Ιμάμογλου σηματοδοτεί ότι ο Ερντογάν θα απελευθερώσει τον Οτζαλάν μέσα σε νεκροσακούλα!
-
Πολιτική2 μήνες πριν
Έρχεται «τσουνάμι» αποκαλύψεων και στην Ελλάδα για USAID! Οι ΜΚΟ του Soros και οι Πρέσπες του Τσίπρα
-
Πολιτική3 εβδομάδες πριν
Έλληνας από τον Δομοκό αιχμάλωτος των Ουκρανών
-
Πολιτική2 μήνες πριν
Αποκάλυψη Στρος Καν! Με έφαγαν οι ΗΠΑ όπως και τον Καραμανλή!
-
Απόψεις2 μήνες πριν
Διαβεβαιώνω τον κ. Μητσοτάκη ότι η κυβέρνησή του δεν έχει μέλλον
-
Πολιτική3 εβδομάδες πριν
Συναγερμός από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης! “Αθόρυβος εποικισμός – Βούλγαροι και Τούρκοι αγοράζουν σπίτια στην περιοχή”
-
Αναλύσεις2 μήνες πριν
Ο Τραμπ δεν ξεχνά τί έκανε η Ελλάδα!